Accident grav în Mehedinţi. Nouă persoane au fost implicate

Nouă persoane au fost implicate într-un accident rutier dintre o autoutilitară, un autotren şi două maşini, pe DN56A, pe Dealul Stârmina din judeţul Mehedinţi. Patru oameni au avut nevoie de îngrijire medicală şi unul a fost dus la Urgenţe cu politraumatisme.

08 iul. 2018, 13:07
Accident grav în Mehedinţi. Nouă persoane au fost implicate

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Mehedinţi, în accident au fost implicate o autoutilitară, un TIR şi două maşini, în care se aflau nouă oameni. Patru dintre aceştia au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar unul a fost dus de urgenţă la spital cu politraumatisme.

„În urma accidentului de pe Dealul Stârmina, 9 persoane au fost implicate, 4 au necesitat evaluare medicală. O singură victimă a fost transportată la UPU politraumatizată”, au transmis reprezentanţii ISU Mehedinţi.

Din primele informaţii se pare că a fost vorba de neadaptarea vitezei la condiţiile de drum, având în vedere că judeţul Mehedinţi se află sub avertizare meteo de ploi.

Potrivit poliţiştilor, şoferul de 49 de ani al unei autoutilitare din judeţul Dolj, care se deplasa din direcţia Drobeta Turnu Severin – Calafat, la un moment dat, pe Dealul Stârmina, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un TIR. În urma impactului, alte două maşini au fost lovite.

Şoferul vinovat s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să i se recolteze probe biologice la spital pentru stabilirea alcoolemiei.