Accident GRAV în Miercurea Ciuc. O persoană a murit şi alte cinci au fost rănite

O femeie a murit şi alte cinci persoane, dintre care trei copii, au fost rănite sâmbătă după amiază într-un grav accident produs pe DN12 A, la intrarea în municipiul Miercurea Ciuc, în urma coliziunii frontale a două autoturisme.

12 oct. 2013, 15:57
Accident GRAV în Miercurea Ciuc. O persoană a murit şi alte cinci au fost rănite

O femeie de 35 de ani, din Miercurea Ciuc, aflată la volanul unui autoturism înmatriculat în Ungaria, a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal cu un autoturism condus regulamentar de o şoferiţă de 40 ani, din localitatea Frumoasa, relatează Agerpres.

În urma impactului deosebit de violent, şoferiţa care circula regulamentar a decedat, în ciuda eforturilor medicilor sosiţi la faţa locului de a o salva. De asemenea, soţul său, de 43 de ani, a suferit politraumatisme şi se află internat la secţia de chirurgie a Spitalului Judeţean din Miercurea Ciuc. Tot acolo a ajuns şi fiul de 16 ani al celor doi, care a fost operat, întrucât suferise un traumatism toracic şi unul abdominal.

În urma accidentului a fost rănită şi şoferiţa care se pare că este responsabilă de producerea accidentului, dar şi cei doi copii ai ei, o fetiţă de trei ani şi un băieţel de zece luni.

Dr. Demeter a spus că femeia de 35 de ani este internată la Secţia de Ortopedie, cu fractură la mâna stângă, contuzii şi o entorsă, iar cei doi copii au suferit leziuni minore (escoriaţii şi hematoame) şi vor fi ţinuţi sub observaţie timp de 12 ore, la secţia de pediatrie.

Ancheta este în derulare, pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.