Accident grav în Olt. Un tânăr a murit, o fetiţă de 9 ani este în comă

Grav accident de circulație în județul Olt. Un bărbat de doar 25 de ani a murit, iar o fetiță de nouă ani este în comă, în urma impactului dintre două autoturisme în Corabia, judeţul Olt.

12 iun. 2021, 10:53
Accident grav în Olt. Un tânăr a murit, o fetiţă de 9 ani este în comă

Accident grav în Olt, pe DN 54A, la ieșirea din orașul Corabia spre Bechet. Două autoturisme în care se aflau cinci persoane s-au ciocnit sâmbătă dimineaţa. Într-un autoturism erau patru persoane, iar în cealaltă doar șoferul. Din primele informaţii, mașina în care se aflau patru persoane a ieşit de pe un drum lăturalnic fără să se asigure a fost lovită în plin de alt autoturism care efectua o depășire.

La locul accidentului au intervenit pompierii cu mai multe autospeciale și mai multe echipaje medicale de la SMURD și Ambulanță.

Șoferul mașinii lovite în plin a intrat în stop cardio-respirator. Din păcate, tânărul în vârstă de 25 de ani a fost a fost declarat mort, potrivit olt-alert.ro.

De asemenea, la locul accidentului a fost găsită o fetiţă în vârstă de 9 ani cu traumatism cranio-cerebral și traumatism toracic. Copila este în comă şi a fost transportată cu un elicopter SMURD la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalul Clinic Județean Craiova.

În autoturism se mai aflau un băiat de 11 ani, fratele fetiței care a fost transportat la Spitalul Corabia și mama celor doi, în vârstă de 32 de ani și ea transportată tot la Spitalul Corabia.

Șoferul celuilalt autoturism, în vârstă de 57 de ani, a priomit îngrijiri la locul accidentului şi a refuzat transportul la spital. El a fost testat cu aparat etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

Citeşte şi: Accident mortal în Galați. Un camion încărcat cu pietriș s-a răsturnat după ce a lovit o troiță

Traficul a fost oprit în zonă pentru ca polițiștii să poate face cercetări la fața locului, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs acest accident grav în Olt.

Citeşte şi: Atac armat la Galați, în plină stradă! Membru al lumii interlope, înjunghiat în gât și lăsat să zacă într-o baltă de sânge. Imagini cumplite!