Accident grav în Olt, un tir încărcat cu 20 de tone de tablă s-a răsturnat

O femeie în vârstă de 48 de ani, șoferița unui tir, a fost transportată la spital după ce autocamionul pe care îl conducea s-a răsturnat miercuri într-o curbă în comuna Pleșoiu, la distanță de aproximativ 150 de metri de intersecția unui drum județean cu DN64, au anunțat reprezentanții Inspectoratului pentru Situați de Urgență (ISU) Olt.

23 aug. 2017, 15:09
Accident grav în Olt, un tir încărcat cu 20 de tone de tablă s-a răsturnat

Un tirul încărcat cu aproximativ 20 de tone de tablă s-a răsturnat la Pleșoiu și va fi repus pe roți cu ajutorul unei macarale.

Șoferița tirului, o femeie în vârstă de 48 de ani, din localitatea dâmbovițeană Petrești, a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din Slatina de către un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Olt. Femeia era conștientă și prezenta escoriații pe mâini în urma accidentului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu, cauza producerii accidentului este neadaptarea vitezei într-o curbă.

Accidentul a avut loc pe DJ677, la circa 150 de metri distanță față de intersecția drumului județean cu DN64. La intervenție a participat și un echipaj de pompieri, cu o autospecială multifuncțională, pentru a asigura măsurile specifice.