Accident grav în Popești-Leordeni. Un șofer a intrat cu mașina într-o pizzerie. Două fete au fost lovite de un autoturism pe trecerea de pietoni

Un accident grav a avut loc în Popești-Leordeni, în apropiere de București. Un șofer vitezoman a pierdut controlul volanului și a intrat într-o pizzerie. Accident grav şi în Bihor. Două fete au fost lovite de un autoturism pe trecerea de pietoni în Aleșd.

03 ian. 2023, 10:24
Accident grav în Popești-Leordeni. Un șofer a intrat cu mașina într-o pizzerie. Două fete au fost lovite de un autoturism pe trecerea de pietoni

Doi oameni au ajuns la spital, iar alți doi au fost răniți ușor într-un accident rutier produs în Popești-Leordeni, lângă Capitală. Şoferul unei mașinii a pierdut controlul volanului din cauza asfaltului umed și a vitezei excesive și a intrat într-o pizzerie inaugurată recent.

Atât şoferul, cât şi pasagerul din dreapta lui au fost răniţi şi au fost transportați de urgență la Spitalul Bagdasar din Capitală.

Accident grav şi în Bihor. Două fete, una de 16 ani şi alta de 17, au fost lovite de o mașină pe o trecere de pietoni din Aleșd.

Polițiștii vor face cercetări pentru a afla cum anume s-a produs accidentul.

„Una dintre fete, cea în vârstă de 16 ani, a suferit un traumatism la nivelul membrelor superioare și a fost dusă la Urgențe – Pediatrie (n.r. – secția Gavril Curteanu a Spitalului Județean), iar cealaltă fată, de 17 ani, a suferit multiple traumatisme și la cap, și la nivelul toracelui, și la nivelul membrelor, fiind transportată tot acolo. Starea ei este totuși de o gravitate medie”, a precizat, la solicitarea BIHOREANULUI, dr. Hadrian Borcea, șeful UPU SMURD Bihor.