ACCIDENT GRAV în Prahova. O persoană a murit şi alte 11 au fost rănite după ce un autobuz cu călători şi o autoutilitară s-au ciocnit

O persoană a murit şi alte unsprezece au fost rănite, una dintre ele fiind în comă, în urma unui accident produs, luni după-amiază, pe DN 1D, în judeţul Prahova, după ce o autoutilitară care venea de pe un drum secundar nu a acordat prioritate unui autobuz cu călători, lovindu-l.

19 dec. 2016, 14:14
ACCIDENT GRAV în Prahova. O persoană a murit şi alte 11 au fost rănite după ce un autobuz cu călători şi o autoutilitară s-au ciocnit

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Prahova, Raluca Brezeanu, accidentul a avut loc pe DN 1D care face legătura între localitatea Albeşti din judeţul Prahova şi judeţul Ialomiţa, scrie news.ro.

Din primele cercetări poliţiştii au stabilit că şoferul unei autoutilitare care a vrut să intre de pe un drum secundar pe drumul naţional nu a acordat prioritate de trecere unui autobuz cu călători.

Un autocar plin cu pasageri a luat foc în mers

În urma impactului, şoferul autobuzului a murit pe loc.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că 11 persoane din autobuz au fost rănite, una dintre ele fiind în comă.

Cei 11 răniţi au fost preluaţi de către echipaje medicale şi sunt transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Ploieşti.