Accident grav în Satu Mare! Şoferul, un elev de 18 ani, a omorât un adolescent de 16 ani

Accident grav de circulaţie în Satu Mare. Un elev de 16 ani a fost omorât de un alt adolescent, care îşi primise permisul de conducere chiar în acea zi.

24 iun. 2016, 08:29
Accident grav în Satu Mare! Şoferul, un elev de 18 ani, a omorât un adolescent de 16 ani

Tragedie fără margini. Un adolescent de 16 ani şi-a pierdut viaţa într-un accident cumplit de circulaţie. Totul s-a petrecut cu puţine minute după miezul nopţii. Liceanul a încercat să treacă Bulevardul Henri Coandă prin loc nepermis şi a fost lovit de un autoturism condus de un tânăr de 18 ani. 

Tragedia a avut loc în jurul orei 24:00 , în zona Liceului Economic din Satu Mare. „Accidentul a avut loc cu puţin timp după miezul nopţii. Pe Bulevardul Henri Coandă din municipiul Satu Mare, un şofer de 18 ani a accidentat mortal un tânăr de 16 ani, care a traversat strada fără ca să se asigure,” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Răducu Silaghi.

Adolescentul de 16 ani a traversat neregulamentar strada în fugă, țâșnind pur și simplu în fața mașinii. Șoferul de 18 ani nu a reușit să-l evite și l-a lovit grav. Puștiul de 16 ani a murit pe loc. Cadrele medicale sosite la faţa locului au încercat în zadar manevrele de resuscitare.

Din primele informaţii, se pare că tânărul şofer îşi luase carnetul de conducere abia cu o zi înainte.

Politistii veniți la fața locului au adunat probe și urmează să refacă filmul tragediei care a îndoliat o familie. Poliţiştii rutieri vor continua cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului.

Șoferul de 18 ani este fiul patronului firmei de transport Lica SRL din comuna Odoreu.