Accident grav în Sibiu. Un adolescent de 17 ani a murit chiar de ziua lui

Accident grav în Sibiu. Un adolescent în vârstă de 17 ani a murit după ce a fost proiectat în afara maşinii în care se afla, în impactului care s-a produs pe DJ 141A, între localităţile Buia şi Mihăileni, din judeţul Sibiu.

23 apr. 2022, 21:14
Accident grav în Sibiu. Un adolescent de 17 ani a murit chiar de ziua lui
Accident grav în Sibiu

Accident grav în Sibiu. Şoferul, în vârstă de 27 de ani, nu avea permis de conducere şi se afla sub influenţa alcoolului. Ceilalţi doi pasageri care se aflau în autoturism, de 13, respectiv 21 de ani, nu au suferit vătămări corporale, arată IPJ Sibiu. Toţi cei implicaţi sunt din localitatea Buia.

Citeşte şi: Accident teribil la Sibiu. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic. Cine se afla la volan

Accident grav în Sibiu

Poliţiştii rutieri intervin în acest moment la un accident deosebit de grav, produs pe DJ 141A, între localităţile Buia şi Mihăileni. Din primele cercetări rezultă că şoferul unui autoturism condus dinspre Buia spre Mihăileni a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat pe carosabil.

În urma impactului, pasagerul dreapta faţă, un tânăr care azi ar fi împlinit 17 ani, a fost proiectat în afara autoturismului, suferind leziuni incompatibile cu viaţa.

Conducătorul auto, în vârstă de 27 de ani şi ceilalţi doi pasageri care se aflau în autoturism, de 13, respectiv 21 de ani, nu au suferit vătămări corporale. Toţi cei implicaţi sunt din localitatea Buia”, arată un comunicat de presă la IPJ Sibiu, potrivit News.ro.

Copii atacaţi de urs în judeţul Sibiu

Este vorba despre doi copii în vârstă de 8 şi 11 ani. Unul dintre ei a fost muşcat de scalp şi de şold, fiind transportat de urgenţă la spital.

Incidentul s-a petrecut la marginea satului Armeni din judeţul Sibiu. Un bărbat a sunat la 112 şi a alertat autorităţile. Pompierii s-au deplasat de urgență la fața locului.

În urma unui apel venit pe numărul de unic de urgență 112, din partea unui cetățean care semnala faptul că doi copii au fost atacați de un urs la marginea satului, pompierii militari din cadrul ISU Sibiu, au intervenit de urgență, cu un echipaj SMURD cu medic, în localitatea Armeni, comuna Loamneș pentru a acorda îngrijiri medicale unor minori în vârstă de aproximativ 8 și 11 ani”, informează Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, potrivit oradesibiu.ro.