Accident grav în Târgu-Jiu. Un şofer a intrat cu maşina într-un stâlp VIDEO

Un accident grav s-a produs lângă o benzinărie din Târgu Jiu. Un pasager dintr-un autoturism a fost rănit grav după ce o altă maşină i-a tăiat calea, informează România TV. Autoturismul s-a răsucit de câteva ori şi s-a izbit violent de un stâlp.

06 feb. 2014, 12:38
Accident grav în Târgu-Jiu. Un şofer a intrat cu maşina într-un stâlp VIDEO

Accidentul s-a produs joi la ieşirea din municipiul Târgu-Jiu spre Rovinari. Şoferul autoturismului circula regulamentar, însă, la un moment dat, un alt şofer i-a tăiat calea, întrând într-o benzinărie.

Impactul a fost atât de violent, încât autoturismul a fost aruncat 50 de metri pe marginea drumului şi a rupt un stâlp de electricitate. Din această cauză, cinci familii au rămas fără energie electrică.

În urma impactului, femeia care se afla pe locul din dreapta a fost preluată de un echipaj al ambulanţei. Medicii au spus că aceasta a suferit mai multe traumatisme, dar este în stare stabilă şi în afara oricărui pericol. Ea a fost transportată la Spitalul de Urgenţă din Târgu-Jiu.

Şoferul care se afla în cealaltă maşină a scăpat fără nicio zgârietură. În urma accidentului, traficul rutier a fost blocat la ieşirea din Târgu-Jiu.

Poliţiştii şi criminaliştii au deschis o anchetă în acest caz.

Citeşte şi Accident SPECTACULOS în Suceava. Două persoane au fost rănite VIDEO