Accidente grave din cauza vremii. 7 persoane rănite în Teleorman. Maşină căzută în lac lângă Bucureşti

Şapte persoane, între care un bebeluş de câteva luni, au fost rănite, miercuri, după ce două maşini s-au ciocnit pe raza localităţii Crângu, judeţul Teleorman. De asemenea, un autoturism în care se aflau o femeie şi un copil de 1 an a căzut în Lacul Vadu Moşu, în apropierea comunei Berceni. 

28 nov. 2018, 08:41

ISU Teleorman a anunţat, miercuri, că a intervenit cu mai multe echipaje la un accident rutier produs pe raza localităţii Crângu. La faţa locului au fost trimise şi patru ambulanţe. Au fost implicate două autoturisme, dar, deocamdată, nu s-au stabilit condiţiile producerii accidentului.

În urma evenimentului rutier, şapte persoane au fost rănite, fiind transportate la spital. Este vorba despre trei femei, trei bărbaţi şi un bebeluş de şapte – opt luni. Toate victimele sunt conştiente, dar au suferit traumatisme ale membrelor şi toracice.

Tot miercuri, un autoturism a căzut în Lacul Vadu Moşu, în apropiere de comuna Berceni. În maşina se aflau o femeie şi copilul acesteia în varsta de 1 an. Mama si copilul au reusit sa iasa pana la sosirea scafandrilor si au fost preluaţi de un echipaj al SABIF, informează ISU Bucureşti-Ilfov.