Accident grav în Timiş: O femeie a decedat şi un copil de cinci ani a fost transportat la spital

O femeie în vârstă de 65 de ani a decedat, iar un copil de 5 ani a fost transportat la spital, în urma unui accident rutier provocat de un şofer care nu a acordat prioritate maşinii în care se aflau victimele şi care circula reglementar, vineri, în localitatea Săcălaz.

22 feb. 2019, 16:14
Accident grav în Timiş: O femeie a decedat şi un copil de cinci ani a fost transportat la spital

„Un bărbat de 40 de ani a condus un autoturism, iar într-o intersecţie nu a acordat prioritate altui autoturism care circula reglementar, condus de o femeie de 49 de ani. În urma impactului, o femeie de 65 de ani a decedat, iar un copil de 5 ani a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale. Victimele se aflau în autoturismul care circula reglementar. A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Cei doi şoferi au primit îngrijiri medicale la faţa locului”, a declarat presei purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Alexandra Petrovici.

ISU Timiş a intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD şi cu nouă subofiţeri.

„În urma impactului, femeia care a decedat rămăsese încarcerată. Pompierii au efectuat manevrele pentru descarcerare, au acordat îngrijiri medicale celor implicaţi în accident şi au asigurat măsurile PSI necesare”, a adăugat purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea.