Accident grav în Timiş. Un şofer a murit carbonizat în maşină

Un accident grav a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri pe centura Timişoarei. Şoferul unei maşini a murit carbonizat după ce a pierdut controlul volanului într-un sens giratoriu, a lovit parapeţii, apoi s-a rostogolit cu maşina. În urma impactului, autoturismul a luat foc.

18 mai 2016, 07:35
Accident grav în Timiş. Un şofer a murit carbonizat în maşină

Şoferul în vârstă de 38 de ani circula dinspre Dumbrăvița spre Ghiroda când, la un moment dat a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive. Maşina condusă de acesta a lovit un sens giratoriu, s-a dat peste cap şi a rupt mai mult copaci, după care s-a oprit pe câmp.

În urma impactului puternic, autoturismul a luat foc, iar bărbatul nu a mai avut nicio şansă şi a murit carbonizat.

Incendiul a fost anunţat la 112 ca fiind unul de vegetaţie.

„Inspectoratul pentru Situații de Urgență „BANAT” al județului Timiș a fost anunțat, la ora 1:10, referitor la producerea unui incendiu de vegetație uscată/gunoaie pe centura orașului Timișoara, în dreptul sensului giratoriu cu localitatea Giarmata Vii. La locul intervenției s-a deplasat din cadrul Detașamentului I Pompieri Timișoara o autospecială de lucru cu apă și spumă, o ambulanță SMURD, un ofițer și opt subofițeri.

S-a constatat că, de fapt era vorba despre un accident rutier, în care a fost implicat un autoturism Mercedes, care în urma impactului a luat foc”, spun pompierii timișoreni, potrivit tion.ro.

Citeşte şi Accident grav pe DN17. O femeie a murit, iar o cântăreaţă de muzică populară a ajuns la spital VIDEO