ACCIDENT GRAV în Vâlcea. O persoană a murit, alte patru au fost rănite

O persoană a murit şi alte patru au fost rănite într-un accident produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe drumul naţional 7, în dreptul localităţii Călimăneşti, din judeţul Vâlcea, unde un autoturism s-a răsturnat. Şoferul care a pierdut controlul volanului şi care este grav rănit, nu are permis de conducere şi mirosea a alcool, poliţiştii neputând să-l testeze cu etilotestul din cauza stării grave în care se află.

26 feb. 2017, 07:27
ACCIDENT GRAV în Vâlcea. O persoană a murit, alte patru au fost rănite

Accidentul s-a produs la kilometrul 189 al DN 7, în zona Călimăneşti-Seaca, unde un autoturism în care se aflau şase persoane, între care patru minori, s-a răsturnat, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

În urma accidentului, şoferul, un bărbat în vârstă de 33 de ani, a fost grav rănit, iar un pasager de aceeaşi vârstă a murit pe loc. Alături de cei doi, în autovehicul se aflau şi patru minori, trei dintre aceştia fiind răniţi, însă nu grav.

În urma primelor verificări, poliţiştii au stabilit că şoferul care a provocat accidentul este din localitatea Muereasca, nu are permis de conducere şi emana halenă alcoolică. El nu a putut fi testat cu aparatul etilotest pentru a-i fi stabilit nivelul alcoolemiei, însă le-a declarat verbal agenţilor care au făcut cercetarea la faţa locului că a băut două beri cu câteva ore înainte de accident, au declarat surse judiciare.

Bărbatul a fost dus la spital, el suferind un traumatism cranio-facial, mai multe escoriaţii şi, fiind suspect de fractură de claviculă.

Poliţiştii au deschis dosar de cercetare pentru mai multe infracţiuni, între care ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi Accident mortal în Chitila. Un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovit în plin de o maşină