Accident grav în Vrancea. Cinci persoane, între care şi un copi de trei ani, au fost rănite

Cinci persoane, între care un copil de trei ani, au fost rănite duminică seară pe DN 2 (E 85) , la ieşire din localitatea Dumbrăveni spre satul Obrejiţa din judeţul Vrancea. Acesta este cel de-al doilea accident rutier grav produs în ultimele ore în Vrancea, unde ninge, iar în unele zone se înregistrează fenomenul de ploaie îngheţată şi pe şosele este polei.

18 mart. 2018, 16:45
Accident grav în Vrancea. Cinci persoane, între care şi un copi de trei ani, au fost rănite

Din primele informaţii furnizate de reprezentanţii ISU Vracea, cinci persoane, între care un copil mic, au fost rănite în urma coliziunii dintre două autoturisme. La faţa locului se află poliţişti, un echipaj de descarcerare din cadrul ISU Vrancea, dar si ambulanţe de la SAJ şi SMURD Vrancea.

Cele cinci victime au fost preluate şi transportate la UPU Focşani.

Tot duminică, în Vrancea, trei persoane au fost rănite într-un accident produs pe DN 2 (E 85), la Slobozia Bradului, în care au fost implicate două autoturisme şi două TIR-uri. Circulaţia pe toate drumurile din Vrancea se desfăşoară în condiţii de iarnă şi este semnalat fenomenul de ploaie îngheţată. În unele zone ninge, şoselele fiind acoperite cu zăpadă sub care s-a format strat de polei.