ACCIDENT GRAV în Vrancea. Trei persoane au murit, alte trei au fost rănite

Un grav accident de circulaţie s-a produs, duminică la prânz, în judeţul Vrancea. În urma impactului violent între două autoturisme, trei persoane au fost rănite şi alte trei şi-au pierdut viaţa.

06 dec. 2015, 11:53
ACCIDENT GRAV în Vrancea. Trei persoane au murit, alte trei au fost rănite

Accidentul s-a produs, duminică la prânz, pe drumul european 85, în judeţul Vrancea. În urma impactului violent dintre două autoturisme, o femeie şi un bărbat din una dintre maşini şi-au pierdut viaţa. Totodată, din cealaltă maşină implicată în accident, în care se afla o familie cu doi copii, o fetiţă a murit, iar ceilalţi trei membri au fost răniţi. Fetiţa fusese rănită grav, iar medicii nu au mai reuşit să o salveze.

Mai multe echipaje de ambulanţă şi de poliţie au ajuns la locul tragediei. Oamenii legii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs acest accident.

Citeşte şi ACCIDENT în Constanţa. O maşină a ANAF a intrat în alte două autoturisme parcate

Mai mult, cântăreţul de muzică populară Lupu Rednic, care se întorcea de la un spectacol susţinut la Suceava, alături de soţia sa, a fost martor la teribilul accident. El le-a declarat poliţiştilor că autoturismul Opel s-ar fi angajat într-o depăşire riscantă şi a lovit autoturismul Volkswagen care circula regulamentar. l

 

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/trei-morti-si-trei-raniti-langa-focsani-lupu-rednic-martor-la-teribilul-accident-560393.html#ixzz3tkHygAfc