ACCIDENT GRAV în Vrancea. Opt persoane au fost RĂNITE. Plan roşu de INTERVENŢIE

Opt persoane au fost rănite, sâmbătă, într-un accident rutier petrecut în Vrancea. Trei maşini s-au ciocnit pe un drum judeţean, printre victime fiind şi un copil.

13 aug. 2016, 16:24
ACCIDENT GRAV în Vrancea. Opt persoane au fost RĂNITE. Plan roşu de INTERVENŢIE

Autorităţile locale au activat planul roşu de intervenţie, răniţii fiind transportaţi la spital. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, plutonier adjutant Florin Olaru, accidentul s-a produs pe drumul judeţean 252, la ieşire din localitatea Homocea, spre localitatea Ploscuţeni, după ce trei autoturisme s-au ciocnit.

În urma impactului, opt persoane din toate cele trei maşini au fost rănite, printre victimne aflându-se şi un copil. Două persoane au rămas prinse între fiarele maşinii în care se aflau, pentru scoaterea lor fiind nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare. Trei dintre cei opt răniţi sunt în stare gravă, la ora transmiterii ştirii toate victimele fiind transportate la spital pentrun îngrijiri medicale.

Autorităţile locale au activat planul roşu de intervenţie, iar la faţa locului, au fost mobilizate importante forţe, toate cele patru autospeciale SMURD din judeţul Vrancea, un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere incendii cu apă şi spumă, mai multe salvări de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Vrancea şi echipaje de Poliţie.

viewscnt