Accident grav în Vrancea: Un copil de 4 ani a murit

Un copil în vârstă de 4 ani a murit, în timp ce părinţii lui şi două surori au fost răniţi după ce tatăl, care se afla la volan, ar fi adormit, iar maşina a intrat într-un cap de pod, apoi a luat foc, în judeţul Vrancea. Familia este din Suceava şi mergea în vacanţă pe litoralul bulgăresc.

11 iul. 2017, 04:39
Accident grav în Vrancea: Un copil de 4 ani a murit

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Sitaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, Florin Olaru, accidentul a avut loc în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 02.00, pe DN 2 (E 85), în comuna Goleşti din judeţul Vrancea.

Autoturismul Opel în care se afla familia, formată din părinţi şi trei copii cu vârste de 3, 7 şi 16 ani, a fost scăpat la un moment dat de sub control şi a intrat într-un cap de pod, după care a fost cuprinsă de flăcări. La faţa locului au intervenit pompieri ai Detaşamentului Focşani, cu o autospecială, un echipaj SMURD şi două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vrancea.

Trei dintre victime au fost transportate la Spitalul Judeţean din Focşani cu ambulanţele, iar două au fost duse la spital cu alte maşini, înaintea sosirii forţelor de intervenţie la faţa locului.

La spital, copilul de 4 ani a decedat la scurt timp, în urma rănilor suferite. De asemenea, sunt rănite mama acestuia, în vârstă de 40 de ani, dar şi cele două surori în vârstă de 7 şi 16 ani, în timp ce tatăl are răni superficiale.

Poliţiştii urmează să stabilească modul în care s-a produs accidentul, luând în calcul varianta că bărbatul de 41 de ani aflat la volan să fi adormit.

Familia din Suceava mergea în concediu în Bulgaria.