Accident grav între un microbuz şi un autobuz, în Mangalia

Grav accident între un autobuz și un microbuz în Mangalia. Patru oameni au fost răniţi. Șoferul microbuzului a rămas încarcerat.

26 ian. 2022, 10:10
Accident grav între un microbuz şi un autobuz, în Mangalia

Trei persoane au fost rănite miercuri într-un accident rutier care s-a petrecut în zona gării din Mangalia şi în care au fost implicate un autobuz şi un microbuz.

Sursa foto: Ordinea.ro

În microbuz erau şapte persoane, iar în autobuz doar şoferul. În urma impactului, şoferul microbuzului a rămas prins între fiarele contorsionate, fiind nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare.

„Accident rutier în Mangalia, zona gării, între un microbuz şi un autobuz. În microbuz – aproximativ 5 persoane, în autobuz doar şoferul. Şoferul microbuzului este încarcerat. Intervin: Secţia Mangalia cu o autospecială de stingere incendii cu apă şi spumă, un echipaj pentru descarcerare, echipaje SMURD B Mangalia, SMURD B Tuzla, autospeciala pentru transport personal şi victime multiple (ATPVM) Port şi patru ambulanţe ale SAJ”, a informat purtătorul de cuvânt al ISU „Dobrogea”, Răzvan Parconie.

Patru persoane au fost rănite în accident, dar doar două au fost transportate la spital. Şoferul microbuzului a suferit un traumatism la membrele superioare, la fel ca alte două femei, aceştia fiind transportaţi la Spitalul Municipal Mangalia. O altă victimă, cu traumatism cranio-cerebral, a refuzat transportul la o unitate spitalicească.