Accident grav la Constanţa, trei copii au fost scoşi cu greu dintre fiarele contorsionate

Potrivit informaţiilor, în urma impactului rutier patru persoane au fost rănite, trei copii şi un adult. Medicii au interenit pentru salvarea victimelor cu trei echipaje ale Serviciului de Ambulaţă Judeţean şi un elicopter SMURD.

01 iul. 2018, 09:58

Seria evenimentelor rutiere nefericite continuă în judeţul Constanţa! Medicii din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au fost solicitaţi să intervină astăzi, 1 iulie a.c., în jurul orei 10.30, la un accident rutier petrecut în apropierea localităţii Mihai Viteazu din judeţul Constanţa. Patru persoane au fost rănite în urma accidentului!

Persoanele care se aflau în zonă în momentul accidentului rutier au acţionat rapid pentru scoaterea victimelor care se aflau în autoturismul zdrobit în urma impactului violent. Unul dintre cei care a ajutat la scoaterea victimelor a intervenit chiar cu o trusă de prim ajutor cu care a acordat îngrijiri medicale copiilor răniţi, până la sosirea medicilor SAJ Constanţa. Toate cele patru persoane rănite în accident au fost transportate la spital. Potrivit medicilor, din fericire victimele au suferit răni uşoare.