Accident grav la Deva: Un notar a murit FOTO

Mihai Hotoiu a murit în accidentul rutier petrecut duminică după-amiază din Deva. Notarul din Deva, în vârstă de 30 de ani, fusese adus la spital, în stare foarte gravă, ca urmare a accidentului rutier în care a fost implicat.

12 mai 2014, 03:58

Mihai Hotoiu a fost implicat într-un accident rutier petrecut pe podul din zona Termocentralei Mintia (DN 7). Şoferul circula pe direcţia Mintia – Deva, iar la urcarea pe pod autoturismul său a ajuns pe contrasens şi intrat în coliziune frontală cu un camion.

Fusese internat în secţia ATI a unităţii medicale, diagnosticat cu mai multe traumatisme, şi supus unor intervenţii chirurgicale complexe. A decedat, câteva ore mai târziu. „Medicii de la Spitalul Judeţean au încercat să facă tot ce le-a stat în putere pentru a-i salva viaţa tânărului, însă, din păcate, acesta nu a supravieţuit”, adeclarat Mircea Laza, managerul Spitalului Judeţean Hunedoara, din Deva.

În data de 10.05.2014, în jurul orei 13:45, un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Simeria,  în timp ce conducea un autoturism pe DN7, din direcția Ilia-Deva, a pierdut controlul direcției de mers și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu o autoutilitara condusă  de un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Petroșani. În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului autoturismului, care a fost transportat la Spitalul Județean din Deva, unde a decedat. În cauză a fost întocmit dosar penal, a precizat IPJ Hunedoara.