Accident grav la Drobeta Turnu Severin. Două eleve, lovite pe zebră de un şofer începător VIDEO

Două eleve au fost lovite pe trecerea de pietoni de un şofer începător, la Drobeta-Turnu Severin. Fetele de 15 şi 16 ani au ajuns în stare gravă la spital. Tânărul care a dat peste ele susţine că adolescentele i-au sărit brusc în faţă.

26 nov. 2014, 21:19
Accident grav la Drobeta Turnu Severin. Două eleve, lovite pe zebră de un şofer începător VIDEO

Accidentul s-a produs în centrul oraşului. Adolescentele veneau de la şcoală şi mergeau acasă. În timp ce traversau o trecere de pietoni, un şofer le-a dat prioritate, al doilea, însă, un tânăr de 19 ani, le-a lovit în plin.

În momentul în care au ajuns pe banda numărul doi au fost acroşate de autoturismul care circula pe banda numărul trei„, a declarat pentru România TV Dumitru Ungureanu, de la Biroul Poliţiei Rutiere Drobeta-Turnu Severin.

Cele două fete au fost duse de urgenţă la spital. Ele au fracturi la mâini şi picioare şi mai multe traumatisme.

Sunt două fetiţe, una de 15 ani cu un politraumatism, hematom frontal, fractură de membru inferior drept şi un traumatism acut închis. Cea de-a doua victimă era conştientă, cooperantă, cu un politraumatism, o fractură de membru superior drept şi traumatism acut închis”, a explicat Zenaida Jugravu, de la Serviciul de Ambulanţă Mehedinţi.

Tânărul care le-a lovit pe adolescente este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi a rămas fără permis de conducere.