Accident grav la Hunedoara: Medicii nu au mai putut face nimic

O nouă tragedie s-a petrecut pe drumurile judeţului Hunedoara. Un bărbat de 48 de ani, din Lugoj, a provocat un accident mortal pe şoseaua Deva – Timişoara, la limita dintre judeţele Hunedoara şi Timiş.

03 mai 2015, 16:04

Accidentul rutier s-a petrecut după ce şoferul a derapat pe carosabilul umed, din cauza faptului că nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. Maşina s-a răsturnat în afara părţii carosabile. „În urma accidentului rutier a rezultat decesul unui bărbat în vârstă de 78 de ani, din localitatea Lugoj, pasager în autoturism pe locul din dreapta spate, precum şi rănirea gravă a unei femei în vârstă de 53 de ani şi a unui tânăr în vârstă de 22 de ani, pasageri în autoturism, ambii din localitatea Lugoj, care au rămas internaţi la Spitalul Judeţean Hunedoara – Deva”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Şoferul care a provocat accidentul a scăpat cu răni uşoare. El va fi însă cercetat penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală.

Zilele trecute un altaccident mortal s-a petrecut în condiţii asemănătoare în judeţul Hunedoara. Doi oameni au murit în apropiere de Cinciş, după ce un tânăr a scăpat de sub control maşina cu care se deplasau şi s-a răsturnat cu ea într-o râpă.