Accident grav la Iaşi: Un tramvai a lovit o maşină

Un accident între o maşină şi un tramvai s-a petrecut sâmbătă în Iaşi. Cauza producerii impactului a fost neacordarea de prioritate.

05 dec. 2015, 15:54
Accident grav la Iaşi: Un tramvai a lovit o maşină

Coliziunea s-a produs pe linia de tramvai care face legătura între Baza 3 şi Tudor după cum spune Dan Bitire, martor la accident, care a trimis şi imagini de la faţa locului pentru Ziarul de Iaşi.

Un şofer a încercat să întoarcă autoturismul pe banda opusă. El trebuia să treacă peste liniile de tramvai printr-un loc special amenajat (cimentat). Dar nu s-a asigurat şi nu a avut viteză de reacţie, iar vatmanul nu a avut timp să oprească vagonul, împingând maşina câţiva metri până într-un stâlp.

„Un autovehicul Chevrolet a intors fara sa se asigure pe linia de tramvai (dupa relatarile vatmanului, ale politistilor de la rutiera prezenti la fata locului si ale martorilor din zona si/sau tramvaie). Liniile au fost blocate in jur de 30 minute, 9 tramvaie fiind oprite dinspre Baza 3 spre Tudor/Podu Ros si 2 dinspre Tudor/Podu Ros spre Baza 3. Momentan circulatia a revenit la normal pe linia dinspre Podu Ros/Tudor spre Baza 3”, a precizat Dan Bitire.