Accident grav la Piteşti. O maşină a luat foc

Accident de circulaţie azi-noapte, în apropiere de Piteşti. Şoferul unui autoturism s-a lovit frontal cu maşina care venea din faţă. Trei persoane au fost rănite şi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Un accident similar s-a petrecut şi la intrarea în staţiunea Sinaia, iar patru oameni au ajuns la spital, informează România TV.

18 iul. 2014, 07:03
Accident grav la Piteşti. O maşină a luat foc

Accidentul a avut loc lângă Piteşti, la ieşirea de pe A1. Şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a intrat în maşina care venea din sens opus. Impactul a fost atât de puternic, încât una dintre maşini a luat foc. Şoferul şi pasagerul din dreapta au fost salvaţi la timp de doi trecători.

„În timp ce ne întoarceam de la ţară am trecut pe aici, am văzut impactul şi ne-am oprit să dăm o mână de ajutor. Am sunat la 112 şi le-am pus guler cervical, ce am avut la îndemână. Am dat cu extinctorul, am stins, luase foc maşina”, a relatat o femeie care s-a oprit să ajute victimele.

În urma impactului, cei doi şoferi, dar şi un pasager au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Un alt accident a avut loc DN 1, la intrare în staţiunea Sinaia. Două familii se întorceau spre casă, din Buşteni. În zona serpentinelor de la Posada, şoferul a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a lovit de un TIR.

Atât şoferul, cât şi ceilalţi trei pasageri au fost transportaţi de urgenţă la spital. În zonă, traficul a fost blocat mai bine de o oră.