Accident GRAV la Sibiu: Cinci răniţi după o ciocnire frontală între două maşini

Cinci persoane au fost rănite, marţi seară, după ce două maşini s-au ciocnit frontal pe o stradă din oraşul sibian Avrig, evenimentul producându-se din cauza şoferului uneia dintre maşini care a pătruns pe contrasens.

22 mart. 2016, 17:13
Accident GRAV la Sibiu: Cinci răniţi după o ciocnire frontală între două maşini

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Elena Welter, a declarat, marţi seară, corespondentului News.ro că două maşini s-au ciocnit frontal pe strada Bisericii, din oraşul Avrig, după ce şoferul uneia dintre maşini a pătruns pe contrasens.

Welter a precizat că, în urma accidentului, cinci persoane au fost rănite. La rândul lor, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu au anunţat că mai multe echipaje SMURD au intervenit pentru a acorda îngrijiri medicale pentru doi bărbaţi şi trei femei, pacienţi cu vârste cuprinse între 18 şi 48 de ani.

”Victimele au suferit policontuzii şi au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe”, au precizat reprezentanţii ISU Sibiu.

Mai multe echipaje de Poliţie s-au deplasat la faţa locului pentru a stabili împrejurările producerii accidentului şi pentru a fluidiza traficul.