Accident grav, o maşină s-a făcut praf după ce a plonjat în gol de la 10-12 metri

O mașină a ajuns în Bârzava, după ce a rupt parapetul de pe pod, cel mai probabil din cauza vitezei, și s-a prăbușit în gol de la o înălțime de peste 10 metri. La fața locului au ajuns imediat echipaje de Poliție și Ambulanță, dar și de la firma de tractări care încearcă să scoată mașina din apă. Șoferul și încă un pasager din mașină au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Reșița!

06 dec. 2019, 20:41
Accident grav, o maşină s-a făcut praf după ce a plonjat în gol de la 10-12 metri

Două persoane au fost rănite vineri seara într-un accident pe pasajul Nera din municipiul Reşiţa, după ce maşina în care se aflau a căzut de la o înălţime de 12 metri.

„În timp ce un tânăr de 21 de ani din Reşiţa conducea un autoturism din direcţia centrul civic către cartierul Muncitoresc, în apropierea intersecţiei cu strada Golului, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum. Din această cauză, se pare că a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, acroşând parapeţii de pe sensul său de deplasare şi ricoşând într-un stâlp de iluminat public, după care a căzut cu autoturismul de la o înălţime de circa 12 m, în albia râului Bârzava”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Alina Boeru.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto şi a pasagerului, ambii în vârstă de 21 de ani, care au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.