Accident grav pe A1, un microbuz plin cu pasageri s-a răsturnat VIDEO

Accident grav vineri noapte pe autostrada A1, Sebeş-Sibiu. Un microbuz în care se aflau nouă persoane s-a răsturnat. 

22 sept. 2018, 08:32
Accident grav pe A1, un microbuz plin cu pasageri s-a răsturnat VIDEO

UPDATE: Potrivit ISU Alba, în microbuz se aflau opt persoane, trei fiind rănite ușor (stabili hemodinamic). Două persoane au refuzat transportul la spital, iar o a treia persoană a fost transportată la Compartimentul de Primire Urgențe (CPU) din Sebeș de către echipajul SMURD Sebeș.

Un accident rutier s-a petrecut vineri seara, în jurul orei 22:00, pe Autostrada A1 Sebeș-Sibiu. Potrivit primelor informații, un microbuz de persoane s-a răsturnat pe carosabil, în zona localității Cunța. În urma accidentului produs pe sensul Sibiu-Sebeș, trei persoane au fost rănite.

Potrivit ISU Alba, la fața locului a intervenit un echipaj SMURD, un echipaj descarcerare și o autospecială de stingere cu apă și spumă (ASAS). De asemenea, ISU Sibiu intervine cu o ambulanță SMURD, o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a produs pe A1 (zona Cunța, km 298). În urma accidentului au fost înregistrate trei victime cu vătămări corporale ușoare. 

Microbuzul s-a răsturnat pe carosabil afectând astfel o bandă a sensului de mers Sibiu-Deva. Acesta transporta, pe o remorcă, un autoturism.