Accident grav pe autostradă, 13 persoane au murit

13 persoane au murit miercuri în urma coliziunii între un minibus aparținând unui grup religios și un alt vehicul în statul american Texas, au relatat media locale, preluate de DPA. Alte două persoane au fost rănite în accidentul produs la Concan, la 130 de km vest de San Antonio, a relatat NBC, citând Departamentul pentru siguranță publică din Texas.

30 mart. 2017, 06:15

Un grav accidentul s-a produs miercuri după-amiază în momentul în care o camionetă a făcut un viraj, ciocnindu-se frontal de minibus, la bordul căruia se aflau persoane în vârstă, pe o autostradă cu două benzi din Texas.

Potrivit Agerpres, 14 persoane se aflau în minibus, care aparține unei biserici baptiste. 13 dintre pasageri au murit, iar al 14-lea este în stare gravă, dar stabilă, a precizat biserica.

În camionetă nu se afla decât șoferul, care a supraviețuit și a fost transportat cu elicopterul la un spital din San Antonio.

Guvernatorul statului Texas, Greg Abbott, a spus că accidentul, ale cărui cauze sunt investigate de autorități, este un ‘eveniment tragic’. Vezi si: Italia: Accident grav pe autostradă: Zeci de răniţi, între care 16 au nevoie de spitalizare


loading...