Accident grav pe autostrada A1. Doi adulţi şi un copil au murit, iar un alt copil este grav rănit

Doi adulţi au murit, iar doi copii au fost grav răniţi vineri dimineaţă, în urma ciocnirii a două autovehicule pe autostrada A1,sensul de mers Traian Vuia-Timişoara. Persoanele aflate în una dintre maşinile implicate au părăsit locul accidentului,potrivit ISU Timiş.

21 iun. 2019, 05:01
Accident grav pe autostrada A1. Doi adulţi şi un copil au murit, iar un alt copil este grav rănit

UPDATE. Unul dintre cei doi copii implicaţi în accidentul rutier care a avut loc vineri dimineaţa pe autostrada A1, pe raza localităţii Traian Vuia, a decedat la spital, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Timiş.

„Din nefericire, în urma accidentului, două persoane adulte de aproximativ 60 de ani au decedat pe loc, iar doi minori de cinci şi şase ani au fost răniţi şi transportaţi la spital în stare de inconştienţă. În jurul orei 10,00 a decedat minorul de cinci ani”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Aurora Voicilă.

Poliţiştii au anunţat că au identificat bărbatul care a provocat accidentul şi a părăsit locul evenimentului.

___________________________________________________________________________

UPDATE. Şoferul care a provocat accidentul de pe autostrada A1, în zona localităţii Traian Vuia, în urma căruia două persoane au decedat şi doi minori au ajuns la spital în comă, a fost identificat de poliţişti după ce a fugit de la locul producerii evenimentului.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Timiş, acesta are 43 de ani şi este din satul Româneşti. El a intrat pe contrasens şi a izbit autoturismul care se deplasa regulamentar.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş, Elena Megherea, a declarat că în jurul orei 4,35 s-a primit solicitarea de intervenţie la accidentul rutier produs pe autostrada A1, la kilometru 447, sensul de mers Traian Vuia – Timişoara.

„Au fost implicate două autoturisme; într-unul se aflau trei adulţi şi doi copii, dintre care doi adulţi încarceraţi, care ulterior au fost declaraţi decedaţi. Cei doi copii (de 6 şi 9 ani) au fost transportaţi inconştienţi la spital, în stare comatoasă. Al treilea adult (tatăl copiilor) nu a necesitat îngrijiri medicale. S-a intervenit cu două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, 14 subofiţeri, trei ambulanţe SAJ, echipaj de poliţie”, a afirmat Elena Megherea.

Accidentul s-a produs pe autostrada A1, km 447, sensul de mers Traian Vuia-Timişoara.

În accident au fost implicate două autoturisme. Într-un autoturism se aflau trei adulţii şi doi copii, doi dintre adulţi, iniţial încarceraţi, fiind ulterior declaraţi decedaţi.

Cei doi copi, de 6 şi 9 ani, au fost transportaţi la spital inconştienţi, în stare comatoasă, împreună cu tatăl lor,  care nu a necesitat îngrijiri medicale.

Conform ISU, despre persoanele din cel de-al doilea autoturism nu se cunosc date deoarece au părăsit locul accidentului, transmite News.ro.