Accident grav pe DN 17, taximetrist ucis de un şofer băut

Un taximetrist în vârstă de 21 ani a decedat, duminică dimineața, în urma unui accident rutier produs pe DN 17, la ieșirea din orașul Beclean, de un șofer care consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Bistrița-Năsăud.

01 oct. 2017, 08:28
Accident grav pe DN 17, taximetrist ucis de un şofer băut

O mașină de taxi a fost lovită de un autoturism condus tot de un tânăr, de 23 ani, domiciliat în comuna bistrițeană Târlișua, care a pătruns neregulamentar pe contrasens. În urma impactului, taximetristul a decedat, iar cele trei persoane care se aflau în mașina sa au fost rănite ușor.

Potrivit Agerpres, şoferul de 23 ani care a produs accidentul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o alcoolemie peste limita legală, motiv pentru care a fost dus la spital pentru a i se recolta probe biologice.

Polițiștii au deschis în acest caz dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Circulația în zona în care s-a produs accidentul rutier a fost blocată aproximativ o jumătate de oră, șoferii fiind îndrumați să aleagă o rută ocolitoare.