Accident GRAV pe DN 5. O femeie a murit pe loc

O femeie de 43 de ani, din Giurgiu, a murit pe loc, după ce maşina în care se afla, un Opel Corsa, a intrat într-un TIR, fiind apoi acroşată de un Opel Astra.

20 ian. 2016, 09:08
Accident GRAV pe DN 5. O femeie a murit pe loc

Accidentul s-a produs, miercuri dimineaţă, la 6.38, pe DN 5, în apropiere de o benzinărie, pe sensul de mers către Bucureşti. Şoferul autoturismului Opel Corsa, un bărbat de 52 de ani, din Giurgiu, a fost rănit uşor, fiind preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu. Soţia sa nu a avut însă nicio şansă, scrie giurgiuveanul.ro.

Potrivit IPJ Giurgiu, şoferul autoturismului Opel Corsa nu a păstrat distanţa regulamentară în mers faţă de TIR-ul care circula în faţa sa, a intrat în spatele acestuia, după care a fost acroşat de un alt autoturism, un Opel Astra, care circula în spatele său. 

În cel de-a doilea autoturism se aflau şoferul, un bărbat de 39 de ani, din Giurgiu şi alte două persoane. TIR-ul de care s-a izbit Opel Corsa era înmatriculat în Bulgaria.

Femeia de 43 de ani şi soţul acesteia au rămas încarceraţi, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru scoaterea lor. Din nefericire, soţia şoferului autoturismului Opel Corsa a fost atât de grav rănită, încât nu a avut nicio şansă de supravieţuire. Acum, soţul ei va fi cercetat de poliţişti pentru ucidere din culpă şi pentru vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi ACCIDENT GRAV în Bucureşti. Un bărbat a murit călcat de tramvai. O femeie a fost rănită VIDEO