Accident grav pe DN 6! O femeie a murit şi un bărbat este rănit după un impact frontal între o mașină și un TIR

O femeie a murit şi un bărbat a fost rănit, vineri, într-un accident rutier produs pe DN 6, în apropierea localităţii Domaşnea din judeţul Caraş-Severin. Autoturismul în care se aflau a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un TIR.

18 nov. 2022, 15:16
Accident grav pe DN 6! O femeie a murit şi un bărbat este rănit după un impact frontal între o mașină și un TIR

Familie distrusă într-un accident în Caraş-Severin. O femeie şi-a pierdut viaţa şi un bărbat este grav rănit după ce maşina în care se aflau s-a izbit frontal de un TIR. Accidentul s-a produs vineri pe DN 6, în judeţul Caraş-Severin. Din primele date, şoferul autoturismului BMW a pierdut controlul volanului într-o curbă, a intrat pe contrasens şi s-a lovit frontal cu un TIR.

Citeşte şi: Carambol pe DN1. 13 adulți și un copil au fost implicați în accidentul care a avut loc între Ploieşti şi Braşov

„Pe DN 6, în afara localităţii Domaşnea, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane şi rănirea alteia. În timp ce un conducător auto conducea un autoturism în direcţia Băile-Herculane-Caransebeş, pe DN 6, la km 413+300 m, în afara localităţii Domaşnea, în condiţii de carosabil umed, curbă deosebit de periculoasă la dreapta şi drum în rampă, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, pătrunzând cu autoturismul pe contrasens, unde a intrat frontal într-un ansamblul de vehicule, format din cap tractor şi semiremorcă”, a transmis IPJ Caraş-Severin.

Citeşte şi: Accident spectaculos în București! Mașina unui tânăr de 21 de ani a ajuns sub un taxi parcat pe Calea Rahovei

În urma accidentului, o femeie, pasager în dreapta şoferului autoturismului BMW, a murit pe loc. Şoferul a fost grav rănit, fiind transportat la spital.

Conducătorul TIR-ului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând că nu a consumat alcool.

Cei doi soţi sunt din județul Mehedinți şi se deplasau spre Caransebeș, potrivit expressdebanat.ro.