Accident grav pe DN1 cu un microbuz de pasageri. Două persoane rănite, trafic blocat

Un grav accident de circulaţie a avut loc, joi seara, pe DN1, intre Veştem şi Avrig. Două persoane au fost rănite. Începând cu ora 19:30, în județul Sibiu, traficul rutier a fost reluat pe DN1 Sibiu – Braşovpe un fir, alternativ, la kilometrul 291(localitatea Bradu).

24 mart. 2016, 17:52
Accident grav pe DN1 cu un microbuz de pasageri. Două persoane rănite, trafic blocat

Un grav accident de circulaţie a avut loc între un turism si un microbuz de pasageri, la km. 291, Hula Bradului. Soferul turismului si un pasager din microbuz sunt raniti, dar constienti. Din primele cercetari, se pare ca soferul turismului, care mergea spre Brasov a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu microbuzul condus regulamentar din sens opus.

Potrivit oradesibiu.ro, ISU Sibiu anunță că cele două persoane rănite în urma accidentului de pe DN1, sunt doi bărbați. Aceștia au primit îngrijiri din partea medicilor de la SMRUD. Unul din cei doi a fost încarcerat în mașină și a fost scos de echipajele de descarcerare ale ISU Sibiu.

Începând cu ora 19:30, în județul Sibiu, traficul rutier a fost reluat pe DN1 Sibiu – Braşovpe un fir, alternativ, la kilometrul 291(localitatea Bradu). Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule prudent și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului. Se estimează ca, în aproximativ 30-45 de minute traficul să revină la normal.