Accident grav pe DN1, un microbuz cu 20 de pasageri s-a lovit frontal de un autoturism

Cinci persoane au fost rănite într-un accident petrecut vineri seară pe DN1, în zona localităţii Floreşti, în urma impactului dintre un microbuz şi un autoturism, informează Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

29 nov. 2019, 17:24
Accident grav pe DN1, un microbuz cu 20 de pasageri s-a lovit frontal de un autoturism

Un microbuz în care se aflau 20 de persoane şi un autoturism cu patru ocupanţi s-au ciocnit, vineri seara, pe DN 1, în judeţul Prahova, pe tronsonul care face legătura între Ploieşti şi Braşov, mai multe echipaje medicale fiind trimise la locul accidentului. Primele date arată că au fost rănite cel puţin cinci persoane, iar altele sunt evaluate medical.

Potrivit poliţiştilor, accidentul a avut loc pe DN 1, în dreptul localităţii prahovene Floreşti, iar primele date arată că şoferiţa un autoturism care circula pe un drum secundar din direcţia Floresti către DN 1, nu s-ar fi asigurat la efectuarea virajului la stânga, vrând să intre pe sensul de mers către Braşov, iar autoturismul a intrat in coliziune cu un microbuz care circula regulamentar spre Braşov.

În urma impactului, patru persoane aflate în autoturism şi şoferul microbuzului au fost răniţi. Iniţial, patru dintre victime – o femeie de 51 de ani cu traumatism la coloană, o alta de 45 de ani cu traumatism la torace, o femeie de 53 şi una de 55 de ani cu traumatisme cranio-cerebrale – au fost preluate de ambulanţe şi sunt transportate la spital.

De asemenea, şoferul microbuzului, un bărbat de 50 de ani, va fi transportat la spital, cu traumatism cranio-facial.