Accident grav pe DN13, o maşină a intrat pe contrasens într-un TIR, sunt doi morţi şi trei răniţi grav

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN13 Braşov –Târgu Mureş, la ieşirea din localitatea Rupea către Sighişoara, în judeţul Braşov, pe un segment de drum în curbă, un autoturism a pătruns pe contrasens, unde a intrat în impact cu un autotren. În urma accidentului au rezultat cinci victime, a căror stare este evaluată de cadrele medicale. Traficul este întrerupt în ambele sensuri.

09 aug. 2019, 04:44
Accident grav pe DN13, o maşină a intrat pe contrasens într-un TIR, sunt doi morţi şi trei răniţi grav

UPDATE: Potrivit ISU, două persoane de sex masculin au decedat, în timp ce două femei cu multiple traumatisme şi un copil de trei ani au fost transportaţi la spital în accidentul de pe DN 13.

Accidente grave vineri dimineaţă. Circulaţia rutieră a fost întreruptă, vineri dimineaţa, pe DN13 Braşov – Târgu Mureş, în judeţul Braşov, în urma unui accident soldat cu cinci victime.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe DN13 Braşov – Târgu Mureş, la ieşirea din localitatea Rupea către Sighişoara, în judeţul Braşov, pe un segment de drum în curbă, un autoturism a pătruns pe contrasens, unde a intrat în impact cu un autotren.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea, pe raza satului Prislop, com. Bascov localităţii (judeţul Argeş), a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autotrenuri. Circulaţia rutieră a fost oprită pe ambele sensuri.