Accident grav pe DN22. Doi tineri au fost răniţi

Doi tineri din Tulcea au fost grav răniți într-un accident produs duminică pe DN22. Mașina în care se aflau s-a răsturnat de pe un pod.

07 ian. 2018, 11:56
Accident grav pe DN22. Doi tineri au fost răniţi

Pompierii de la ISU Tulcea au intervenit pentru descarcerarea victimelor unui accident rutier produs în Tulcea. Acidentul a avut loc la ieșirea din localitatea Cataloi, spre Nalbant. La fața locului, Detașamentul de pompieri Tulcea a intervenit pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor celor două victime, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Tulcea, Florentin Daciu.

S-a acționat cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD, o autospecială de descarcerare grea și 11 subofițeri.

În accident au fost implicați doi tineri de 27 și 25 de ani, din Tulcea. Cel mai tânăr dintre ei a fost deja preluat și transportat, fiind conștient, la Spitalul Județean Tulcea.

Victima de 27 de ani este înconștientă, echipajul medical de la Serviciul de Ambulanță Județean încearcă să îl resusciteze, aceasta fiind preluată de un elicopter SMURD.

Polițiștii de la Rutieră au constatat, din primele cercetări, că, într-o curbă, șoferul nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a părăsit partea carosabilă.

Citeşte şi Accident mortal în Neamţ. O bătrână, care a traversat neregulamentar, a fost izbită de o maşină VIDEO