Accident grav pe DN2A. Elicopterul SMURD a invervenit pentru preluarea unei victime

Un şofer în vârstă de 74 de ani a fost rănit într-un accident rutier produs marţi, pe DN 2A, în zona localităţii Nicolae Bălcescu, a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. 

22 oct. 2019, 12:30
Accident grav pe DN2A. Elicopterul SMURD a invervenit pentru preluarea unei victime

„Un bărbat de 60 de ani a condus un autoturism pe DN 2A, pe prima bandă, dinspre localitatea Nicolae Bălcescu către Mihail Kogălniceanu, tractând un alt autoturism, condus de un bărbat de 74 de ani şi, ajungând la km 178+700 m, din cauza unei defecţiuni tehnice, şufa de tractare s-a rupt, iar conducătorul auto de 74 de ani a pierdut controlul asupra direcţiei, s-a răsucit pe partea carosabilă, intrând în coliziune cu un TIR, condus de un bărbat de 32 de ani, pe acelaşi sens de mers, în spatele autoturismelor. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe sensul opus de mers, iar TIR-ul a părăsit partea carosabilă către stânga”, a transmis IPJ.

În urma accidentului, bărbatul de 74 de ani a suferit traumatisme cranio-cerebrale şi toracic şi a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul de urgenţă Constanţa.