Accident CUMPLIT pe E85: trei morţi şi patru răniţi. Raed Arafat, primele detalii: COD ROŞU de intervenţie VIDEO

Tragedie de Crăciun: trei persoane și-au pierdut viața într-un grav accident rutier produs, miercuri după-amiază, pe drumul european E85, la limita dintre județele Buzău și Ialomița.

25 dec. 2019, 14:15
Accident CUMPLIT pe E85: trei morţi şi patru răniţi. Raed Arafat, primele detalii: COD ROŞU de intervenţie VIDEO

Un Opel cu numere de Bacău care circula dinspre Urziceni înspre Buzău, a pătruns pe contrasens și a izbit frontal un Renault Clio cu numere de Italia, susţine un  martor ocular.

„Trei persoane au murit, o persoană este în stare critică. Aceasta este preluată de un elicopter. Una dintre victime este deja transportată la Bucureşti”, a spus Raed Arafat la România TV.

Impactul a fost violent. Trei persoane din Opel au fost proiectate pe câmp, impactul fiindu-le fatal. Alte patru persoane sunt grav rănite.

„Opelul avea viteză foarte mare. Cred că a prins marginea drumului și a pierdut controlul, izbind mașina din sens opus. Patru persoane sunt întinse pe câmp. Am înțeles că sunt deja trei morți. Acum a venit si elicopterul SMURD”, a povestit o tânără din Buzău, care se întorcea de la aeroport.

ISU Ialomița a mobilizat la fața locului 2 autospeciale pentru descarcerare, una pentru stingere, o ambulanță SMURD și 12 cadre medicale.

„Evenimentul s-a soldat cu şapte victime, motiv pentru care la nivelul judeţului s-a activat Planul Roşu de intervenţie. Trei dintre victime au decedat pe loc, iar alte patru sunt rănite, conştiente”, a transmis ISU Ialomiţa.