Accident grav pe un şantier. O macara s-a desprins de la etajul 3, un muncitor se zbate între viaţă şi moarte

Un tânăr în vârstă de 24 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce macaraua pe care lucra s-a desprins de la etajul trei al unui bloc în construcţie. Muncitorul a căzut de la înălţimea de aproximativ 8 metri.

19 mart. 2015, 11:51
Accident grav pe un şantier. O macara s-a desprins de la etajul 3, un muncitor se zbate între viaţă şi moarte

Operatorul unui macarale de tip „fereastră” a căzut, miercuri în jurul orei 11.30, de la etajul 3 al unui bloc în construcţie, după ce utilajul de o jumătate de tonă s-a desprins. Băiatul a fost dus de urgenţă la spital fiind rănit grav. Conform purtătorului de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, Mariana Negoiţă, tânărul se află în acest moment la Clinica ATI a spitalului în stare foarte gravă, intubat şi ventilat mecanic.

Tânărul a suferit multiple traumatisme: cranio-cerebral, cranio-facial, fracturi multiple ale coastelor şi membrelor. A fost operat miercuri de urgenţă, dar medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte prognosticul acestuia.

Potrivit adevarul.ro, Inspectoratul de Muncă Mureş a început o anchetă în acest caz şi s-a sistat orice lucrare la blocul nr.1 din cadrul şantierul ANL din localitatea Sighişoara.