Accident grav surprins de camerele de supraveghere. O persoană cu dizabilităţi a fost spulberată de o maşină VIDEO

Imagini șocante au fost suprinse luni, de camerele de supraveghere pe o stradă din Bârlad. Un bărbat care se deplasa într-un scaun cu rotile a fost spulberat de un autoturism. Victima a ajuns în stare gravă la spital.

07 aug. 2018, 05:45
Accident grav surprins de camerele de supraveghere. O persoană cu dizabilităţi a fost spulberată de o maşină VIDEO

Din imagini se obervă cum bărbatul aflat în scaunul rulant a pătruns pe partea carosabilă, pe la trecerea de pietoni. Este ocolit de un autoturism, apoi, la câţiva metri distanţă de trecerea de pietoni este lovit din plin de un autoturism.

Victima, a fost proiectată din scaunul cu rotile pe partea carosabilă, fiind rănită în urma impactului. Bărbatul de 31 de ani a fost preluat de un echipaj de la ambulanţă şi transportat la spital.

Poliţiştii au declanşat cercetări, pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului. Conducătoarea auto a fost testată cu etilotestul, iar rezultatul a indicat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

„În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând a se cerceta dacă bărbatul circula regulamentar cu acel căruţ electric pe carosabil şi cine se face vinovat de accident”, a precizat Bogdan Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.