Accident grav, tragedie în Ajunul Crăciunului. Un dascăl a murit, iar un preot este în stare gravă

Tragedie în Ajunul Crăciunului, în judeţul Botoşani. Un dascăl a murit, iar un preot este în stare gravă după ce căruţa în care se aflau a fost spulberată de o maşină. Cei doi mergeau pe la casele oamenilor din sat să vestească Naşterea Domnului. Mai aveau o singură locuinţă de colindat, însă acolo nu au mai ajuns. I

24 dec. 2015, 06:33
Accident grav, tragedie în Ajunul Crăciunului. Un dascăl a murit, iar un preot este în stare gravă

Accident deosebit de grav petrecut în seara zilei de 23 decembrie 2015 în județul Botoșani. În eveniment au fost implicați oameni ai Bisericii care vesteau Ajunul în casele credincioșilor.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 20:00 la ieșirea din localitatea Lișna, comuna Suharău. O șoferiță de 42 de ani care se afla la volanul unui autoturism a intrat din plin într-o căruță care se pare că nu era semnalizată.

Potrivit botosaneanul.ro, în căruţă se aflau trei persoane, respectiv căruțașul care a scăpat nevătămat, preotul paroh din comună care a fost rănit ușor și dascălul care se afla în partea din spate și a fost efectiv aruncat din căruță. A murit pe loc. Preotul și dascălul ar mai fi trebuit să ajungă la o singură casă pentru a vesti Nașterea Domnului.

Polițiștii care au ajuns la fața locului au declanșat o anchetă.