Accident grav în Capitală: Tramvaiul 41 a fost lovit o autobasculantă. UPDATE

Un accident cumplit a avut loc, joi dimineaţă, pe linia lui 41. Un tramvai a fost lovit de un camion, în zona Mărăşti. Conform primelor informaţii, sunt cel puţin doi răniţi. 

29 oct. 2015, 07:17
Accident grav în Capitală: Tramvaiul 41 a fost lovit o autobasculantă. UPDATE

UPDATE: Circulația tramvaielor pe linia 41 a fost reluată, după un blocaj de mai bine de două ore cauzat de un accident, după ora 11:00. Până la reluarea ritmicității circulației va mai dura aproximativ o oră.

UPDATE: RATB anunţă că a înfiinţat o linie-navetă de autobuze care circulă linia tramvaiului 41, până la deblocarea zonei. 

UPDATE: Circulația tramvaielor de pe linia 41 este blocată joi dimineață de la ora 8,50 din cauza unui accident produs în urma unei coliziuni între un tramvai și o autobasculantă în zona Intersecției Mareșal Averescu cu Ion Mihalache, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport București (RATB), Constantin Tobescu.  

În urma accidentului două persoane au fost rănite și transportate la spital.

‘În jurul orei 8,50 un tramvai care circula pe linia 41, pe sensul către Piața Presei Libere, după intersecția Mareșal Averescu cu Ion Mihalache, a intrat în coliziune cu o autobasculantă care a vrut să traverseze linia de tramvai fără să se asigure. În urma accidentului, vatmanul și șoferul autobasculantei au fost răniți și transportați la spital.

Circulația pe linia 41 este blocată și din această cauză RATB a înființat linia navetă de autobuze 641 care pleacă atât din zona Piața Presei Libere cât și din zona Ghencea. În acest moment cercetările continuă’, a precizat Tobescu.

Accident grav pe linia tramvaiului 41 din Bucureşti. Potrivit primelor informaţii, şoferul camionului este în viaţă, însă prins în cabina camionului. Martorii de la faţa locului susţin că vatmanul a încetinit şi l-a claxonat pe şoferul din camion. „Nu mergea foarte repede, dar l-a lovit cât să-l răstoarne”.

Accident spectaculos în Capitală. Un bolid de lux a fost făcut praf VIDEO

„Evident că acel camionul se băgase în faţa tramvaiului, poate să întoarcă, poate chiar să meargă pe linia de tramvai”, susţine un alt martor.

Purtătorul de cuvânt al RATB Constantin Tobescu a declarat pentru B365.ro că accidentul a avut loc joi dimineaţă, la ora 8.50, la intersecţia str. Mareşal Averescu cu Bd. Ion Mihalache. 

Accident pe linia tramvaiului 41. O maşină a ajuns pe şine, după ce şoferiţa a adormit la volan