Accident groaznic în Arad. Un bărbat care fugea de poliţie a intrat într-un parapet care i-a retezat picioarele

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad a fost solicitat să intervină la un accident rutier care a avut loc între Nădab și Cintei. Pompierii intervin cu un echipaj de descarcere, un echipaj SMURD și elicopterul SMURD, pentru scoaterea din mașină a unei persoane încarcerate.

15 nov. 2023, 20:32
Accident groaznic în Arad. Un bărbat care fugea de poliţie a intrat într-un parapet care i-a retezat picioarele

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Arad, șoferul ar fipierdut controlul directiei de deplasare într-o curbă la stânga, a intrat în parapetele metalic, care i-a secționat picioarele. A fost preluat de elicopterul SMURD.

Cea de-a doua victimă, pasager în mașină, în vârstă de 19 ani, nu era încarcerată, dar a suferit leziuni și a fost preluată de către SMURD și transportată de urgență la spital, potrivit Aradon.

Accidentul s-a produs pe Drumul Judeţean 792, iar maşina era urmărită de poliţişti, după ce conducătorul auto nu a oprit la semnalele poliţiştilor. Ulterior s-a dovedit că şoferul fugar avea permisul auto suspendat.

Citeşte şi: Nicuşor Dan: „Toţi şoferii, vatmanii şi controlorii STB vor fi instruiţi pentru a putea acorda primul ajutor”

“În ziua de 15 noiembrie a.c., in jurul orei 11:50, un echipaj de poliție al Secției 3 Rurală Chișineu-Criș, aflându-se într-o acțiune de impunere a respectării legislației rutiere, au procedat la oprirea unui autoturism care se deplasa cu viteza în localitatea Nădab. Autoturismul nu a oprit la semnalele polițiștilor, echipajul pornind în urmărirea acestuia.

Accident in Arad

Pe D.J. 792, la km. 9+700 m, intr-o curbă la stânga, conducătorul autoturismului a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, derapând în șanț. În urma impactului, bărbatul aflat la volan, in vârstă de 39 de ani, a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD, unui tânăr de 19 ani, pasager în autoturism, fiindu-i acordate îngrijiri medicale la fața locului.

Din verificări, a reieșit că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat. Polițiștii continuă cercetările, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului, într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă și conducere fără permis”, se arată într-un comunicat al IPJ Arad.

Citeşte şi: Alertă cu bombă la Arad. O femeie a sunat la 112 și a anunțat că a fost amenințată și că sub mașină i s-ar fi montat un dispozitiv exploziv