Accident groaznic la Iaşi: Un Audi a intrat cu 100 km/oră în zid VIDEO

Un Audi a făcut prăpăd în zona TAROM după ce a intrat cu peste 100 km/h în imobilul din zonă. Din primele informaţii se pare că autoturismul cobora cu viteză mare din Copou, iar şoferul făcea curse. Ajuns în intersecţie, şoferul nu a mai încetinit şi a intrat în plin în blocul din faţă. Accidentul a avut loc noaptea trecută în jurul orei 02:30.

13 mart. 2014, 05:45

Bolidul scăpat de sub control a dărâmat grilajul de protecţie al trotuarului, s-a izbit cu putere de blocul TAROM, după care a pus la pământ un panou publicitar şi alte două grilaje metalice din faţa imobilului, răsturnându-se cu roţile în sus. Maşina avea numere de înmatriculare de Italia. Izbitura violentă a făcut să cadă tencuiala de pe peretele imobilului şi i-a speriat pe locatarii care au ieşit speriaţi la balcoane, scrie Ziarul de Iaşi

În maşină erau două persoane care au scăpat miraculos din accidentul teribil. Acestea au fost preluate de echipaje SMURD şi transportate la spital. Şoferul a fost testat de poliţişti, stabilindu-se că avea o alcoolemie de comă: 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

„Am auzit bubuitura tocmai de la McDonalds”, a spus un ieşean.

 La fata locului au venit criminaliştii şi poliţia rutieră. Pe numele şoferului a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.