Accident GROAZNIC pe DN 2 soldat cu şapte victime FOTO

Un accident rutier în care au fost implicate trei maşini şi s-a soldat cu şapte victime a avut loc, sâmbătă, pe DN 2, pe raza comunei Dănila din judeţul Suceava.

13 feb. 2016, 17:22

Un tânăr de 27 de ani, din municipiul Piatra Neamţ, conducea o maşină pe DN 2, iar în apropierea intersecţiei cu un drum comunal, spre localitatea Dănila, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi a lovit un autoturism condus de un sucevean în vârstă de 60 de ani. În urma impacului, cea de-a doua maşină a ricoşat într-un alt autoturism care venea din spate, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu.

CITEŞTE ŞI Accident grav pe Şoseaua Chitilei din Capitală. Doi bătrâni care se întorceau de la un parastas au murit pe loc VIDEO

La faţa locului au intervenit militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava cu modulul SMURD (o autospeciala pentru descarcerare şi două ambulanţe, dintre care una de Terapie Intensivă Mobilă) şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean. În urma impactului au rezultat şapte victime, neîncarcerate. Acestea erau conştiente, ieşite din autoturisme. Trei dintre persoanele implicate în accident au fost preluate şi transportate cu ambulanţe SMURD şi SAJ la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean, pentru investigaţii amănunţite şi tratament de specialitate.

CITEŞTE ŞI Accident grav în Bucureşti. Un taxi a luat foc VIDEO

Traficul rutier în zonă a fost blocat aproximativ jumătate de oră.

În acest caz, tânărul din Piatra Neamţ, care a provocat accidentul, este cercetat penal pentru vătămare din culpă.