ACCIDENT HORROR provocat de un fotbalist de top. A praf un Lamborghini de 250.000 DE EURO

Marcin Bulka, fost portar de la Chelsea, a comis un accident rutier în urma căruia a făcut praf un Lamborghini de 250.000 de leuro. Mai mult, fotbalistul a încălcat și protocolul de "izolare la domiciliu".

29 mai 2020, 19:12
ACCIDENT HORROR provocat de un fotbalist de top. A praf un Lamborghini de 250.000 DE EURO

Marcin Bulka are 20 de ani, dar a trecut deja pe la Chelsea și PSG. Polonezul tocmai a făcut praf o mașină de 250.000 de euro care nici măcar nu era a lui!

Marcin Bulka se afla în maşină cu încă două persoane, dar toată lumea a scăpat nevătămată!

TRAGEDIE în lumea sportului. O legendă A MURIT în urma unui ACCIDENT GRAV

Mașina fusese închiriată pentru această plimbare care s-a terminat cu o pagubă importantă. Accidentul a avut loc în Wyszogrod, orașul polonez unde s-a născut portarul, scrie The Sun.

Marcin Bulka a început fotbalul la Stegny Wyszogrod, iar apoi a ajuns la FCB Escola Varșovia, un club care are relații apropiate cu FC Barcelona. La 17 ani a dat o probă pentru catalani, iar apoi a ajuns în Anglia unde a fost remarcat de scouterii lui Chelsea. A semnat un contract, iar în sezonul 2018-2019 a stat de trei ori banca de seniori a echipei londoneze. În 2019 a plecat la PSG, iar în august a debutat în poarta echipei conduse Thomas Tuchel.

Accident teribil, un sportiv celebru a murit pe loc. Avea doar 36 de ani

Marcin Bulka este considerat viitorul portar al naționalei Poloniei, iar președintele federației, fosta mare glorie Zbigniew Boniek: „Întrebarea este: ce va mai conduce după ce va începe și să joace?”.