Accident horror, unei femei i-au fost retezate picioarele într-un accident. „Nu conştientiza că nu le mai are, încerca să se ridice”

O femeie a fost mutilată într-un accident produs în Făgăraș, după ce a fost prinsă între două TIR-uri aflate în depășire. Martorii spun că se ținea în mâini și încerca să se ridice, neconștientizând că nu mai avea picioare.

11 sept. 2020, 04:58
Accident horror, unei femei i-au fost retezate picioarele într-un accident. „Nu conştientiza că nu le mai are, încerca să se ridice”

Îngrozitorul accident a avut loc miercuri seara în Făgăraș, unde o femeie care mergea pe bicicletă a fost prinsă între două TIR-uri angajate într-o depășire, scrie Bună Ziua Brașov. Victimei i-au fost retezate picioarele, iar martorii au declarat că femeia, din cauza adrenalinei, nu conștientiza faptul că nu mai avea picioare și se ținea în mâini, încercând să se ridice.

Până la sosirea ambulanței, doi martori au dat primul ajutor victimei, improvizând garouri pentru ca femeia să nu-și piardă tot sângele. Femeia era conștientă la sosirea echipajului SMURD și chiar colabora cu salvatorii, până a fost preluată de un elicopter, din cauza rănilor extrem de grave.

Citeşte şi Accident grav în Capitală. Mamă şi fiică spulberate pe trecerea de pietoni

S-au deplasat la fața locului un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ. Victima prezenta traumatisme la nivelul membrelor inferioare. S-a solicitat sprijinul unui elicopter de la Târgu Mureș„, a declarat maior Ciprian Sfreja de la ISU Brașov.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor„, a informat comisar de poliție Alina Ivan de la IPJ Brașov.