ACCIDENT în Alba Iulia între o maşină a poliţiei şi un autoturism care circula regulamentar

Un accident rutier a avut loc, sâmbătă, între o mașină a poliției și un autoturism care circula regulamentar, în sensul giratoriu de la intrarea în Alba Iulia, care face legătura între strada Alexandru Ioan Cuza, DN 1 și șoseaua de centură.

27 mai 2017, 11:23
ACCIDENT în Alba Iulia între o maşină a poliţiei şi un autoturism care circula regulamentar

O femeie a suferit un atac de panică și a fost preluată de o Salvare. Ea este în afara oricărui pericol. Din primele informații, vinovat de producerea accidentului este polițistul, potrivit ziarulunirea.ro.

„Este vorba de o tamponare. Până la urmă o femeie a suferit un atac de panică și a venit și a preluat-o salvarea, deci e în afara oricărui pericol. Autoturismul de la poliție a intrat pe sensul opus de mers la intersecția dintre DN1 și Alexandru Ioan Cuza, deci la sensul giratoriu, și a intrat în coliziune frontală cu un auto care circula regulamentar”, a spus ofițerul de serviciu al Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

Întrebat dacă mașina poliției era în misiune, cu semnalele acustice și luminoase pornite, ofițerul de serviciu a răspuns: „Nu mi s-a transmit aspectul acesta, până nu primesc raportul exact nu vă pot spune”.

Citeşte şi ACCIDENT pe Autostrada Soarelui din cauza unei maşini care a luat foc VIDEO