Accident în Alba: Şofer căutat de pompieri după ce a căzut cu maşina în Mureş de pe un pod plutitor

Un grav accident a avut loc în județul Alba, în cursul zilei de vineri, după ce o autoutilitară a căzut în râul Mureş de pe un pod plutitor. Șoferul vehicului a fost dat dispărut, pompierii încercând să dea de urma bărbatului. O altă persoană care se afla pe pod a avut noroc și a fost salvată.

12 apr. 2013, 11:44
Accident în Alba: Şofer căutat de pompieri după ce a căzut cu maşina în Mureş de pe un pod plutitor

Potrivit polițiștilor, bărbatul a urcat camioneta pe un pod plutitor pentru a traversa râul Mureş între localităţile Blandiana şi Acmariu. La un moment dat, podul s-a înclinat, după ce unul dintre cablurile de susţinere s-a rupt.

Camioneta şi şoferul acesteia, dar şi un al doilea bărbat, cel care manevrează podul plutitor, au căzut în apele râului.

Citește și Accident grav pe centura Braşovului. Un autoturism s-a ciocnit cu o betonieră VIDEO

La locul incidentului au fost mobilizate mai multe echipaje de pompieri militari, care au reuşit să îl salveze pe bărbatul ce manevrează podul plutitor, însă şoferul camionetei răsturnate în râu nu mai a fost găsit.

Martorii au povestit pompierilor că şoferul, în vârstă de 50 de ani, a fost văzut înotând în apă, dar ulterior a dispărut în râul învolburat. 

Citește și ACCIDENT rutier pe Valea Oltului: Două TIR-uri s-au ciocnit VIDEO

O echipă de căutare din cadrul Detașamentului de Pompieri Alba a pornit o amplă acțiune de salvare. Polițiștii încearcă să afle modul în care a avut loc teribilul incident.