Accident în Baia Mare, provocat de un şofer BEAT CRIŢĂ VIDEO

Un şofer din Baia Mare, băut bine, a provocat un accident de circulaţie. Când au văzut în ce stare se află, alţi şoferi l-au scos din maşină pe braţe şi au sunat imediat la poliţie.

21 nov. 2014, 06:42
Accident în Baia Mare, provocat de un şofer BEAT CRIŢĂ VIDEO

Şoferul de 36 de ani s-a urcat la volan, deşi era beat criţă. La o intersecţie, acesta a lovit din spate o altă maşină oprită la semafor, potrivit actualmm.ro.

„Eram în coloană, eram oprit şi am simţit că m-a lovit. Nu se putea ţine pe picioare, era rupt de beat, nu beat. Nu putea să stea pe picioare”, a spus şoferul a cărui maşină a fost lovită.

Citeşte şi ACCIDENT GRAV în Iaşi, produs de şoferul unui autocar care nu a acordat prioritate VIDEO

Un alt şofer s-a dus spre maşina celui care a provocat accidentul şi a văzut că bărbatul era atât de beat încât nici nu se putea da jos din maşină. A fost anunţată imediat poliţia.

„Nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autoturismul marca SKODA şi a intrat în coliziune cu acesta. Prezenta o puternică halenă alcoolică, încât acesta nu se putea ţine pe picioare”, a declarat Andrei Bonte, Biroul Rutier, Baia Mare.

Agenţii ajutaţi de alţi şoferi au reuşit să îl ia pe braţe şi să îl bage în maşina poliţiei pentru a fi dus la Spitalul Judeţean.

Poliţiştii i-au reţinut bărbatului permisul de conducere.

Citeşte şi Un şofer, rănit grav după ce o remorcă desprinsă de o dubă i-a lovit maşina în plin VIDEO